Διαμονή

rooms17

Η Πορταριά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά του Πηλίου, αφού η φύση της χάρισε πλούσια ομορφιά με τοπία που διαφέρουν από εποχή σε εποχή και οι άνθρωποι την έντυσαν με λιθόστρωτα δρομάκια και πανέμορφα Αρχοντικά.

Ένα από τα πιο όμορφα Αρχοντικά είναι το Δεσποτικό, ένα κτίσμα του 1859 με επιβλητική όψη και απαράμιλλη αισθητική. Το Δεσποτικό θεωρήθηκε καινοτόμο οικοδόμημα για την εποχή του,καθώς είναι το πρώτο Αρχοντικό της περιοχής του Πηλίου με στοιχεία που παραπέμπουν άμεσα στην Αιγυπτιώτικη αρχιτεκτονική. Στοιχεία που έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο και εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου από τη στιγμή της άφιξής τους στο χώρο.

Με την είσοδο του επισκέπτη στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, ανοίγεται μπροστά του ένας κόσμος υψηλής αισθητικής και γνήσιας αρχοντιάς, ένα ζεστό, και φιλόξενο περιβάλλον.

Το Δεσποτικό διαθέτει συνολικά 41 δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια εκ των οποίων τα 6 είναι επικοινωνούντα και αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες αφού μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα. Στο ξενοδοχείο υπάρχει επίσης πρόβλεψη για πρόσβαση και διαμονή σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Κάθε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου αποτελεί και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού έχει ιδιαίτερη διαρρύθμιση και διαφορετικές χρωματικές επιλογές, με κοινό πάντα παρονομαστή την άνεση και την υψηλή αισθητική.

Τέλος, η θέα προς το βουνό και τη θάλασσα του Παγασητικού χαρίζουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές ηρεμίας υπενθυμίζοντάς του οτι η Πορταριά είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.